Access Bars® sessie


Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS®.
Voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust, ruimte, bewustwording en ontspanning.
Naast de diepe ontspanning, die dit proces met zich meebrengt, kan een Bars® sessie voor verandering op meerdere vlakken van je leven zorgen.

 
Wat zijn de BARS?
De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die de energiebanen, door en om het hoofd met elkaar verbinden.  Hier ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, kan spanning in die banen ontladen.

Van hieruit kan je oude patronen loslaten en weer opnieuw bewuste keuzes gaan maken.
Het doen van de Bars, verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.
Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc. Deze zullen in verschillende samengestelde combinaties aangeraakt worden.

Je houdt gewoon je kleding aan en komt te liggen op de massagetafel.
Het is aan jou om jezelf in staat van ontvangen over te geven aan wat er voor je is. 
Verder hoef je niks te doen... 


Acces Bars sessie

 
Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.
Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

Wat gebeurt er tijdens een Bars sessie?
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte.
Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen. 


Meer lezen over het wetenschappelijk onderzoek

 

Wanneer Acces Bars® ? • Stress
 • Angst- en paniekaanvallen
 • Depressie
 • Burn-out
 • Onzekerheid
 • Slapeloosheid
 • Concentratiegebrek
 • Examenstress
 • ADD/ADHD klachten
 • Zwangerschapsklachten
 • Etc. 

 

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars® Sessie?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug.

Daarnaast wijst wetenschappelijk hersenonderzoek  uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren. 

 

Wat levert het je op?De Bars worden ook wel als een detox voor lichaam en geest gezien. 
Alle gedachten, gevoelens en emoties sla je op in je lichaam en dit kan zorgen voor blokkades waardoor er klachten kunnen ontstaan als slecht slapen, overprikkeld zijn, hoofdpijn, oorsuizen, hartkloppingen en allerlei andere pijntjes en ziektes. 

Je kunt het lichaam wel vergelijken met een computer, wanneer die vol raakt schonen we de harde schijf op om zo meer overzicht en ruimte te creëren. Dit is exact wat de Access Bars ook doen, het schoont oude zaken op, waardoor de energie weer meer kan gaan stromen. 

Wat kun je verwachten?

Voordat we beginnen met een sessie zullen we met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen? Daarbij vertellen we je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. 

Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel. In wisselende combinaties zullen alle 32 drukpunten op je hoofd heel licht aangeraakt worden. Na ongeveer 75 minuten is de sessie voorbij.

Wanneer de sessie afgelopen is drinken we nog even een kopje koffie/thee/water en kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. 
Tevens geven we je nog wat tips en tools mee die je kunnen helpen in de periode na de Access Bars Sessie. 

Wat voel je na de behandeling?

Wat ik vaak terugkrijg van mensen is dat ze meer rust en ruimte ervaren. Mensen voelen zich 'lichter'.

Daarnaast is het een heel effectieve manier voor het verminderen van stress, depressie, angsten, piekeren, ad(h)d klachten, het bevordert de slaap én zorgt voor ontspanning in lichaam en geest!

Het gevoel dat je op vakantie bent geweest, en dat in anderhalf uur...


Dit klinkt goed...